Λίγα λόγια για εμένα…

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα. Ο πατέρας μου κατάγεται από το Νομό Καρδίτσας (Παλαμάς) και η μητέρα μου το Νόμο Εύβοιας (Ψαχνά). Τα σχολικά μου χρόνια υπήρξα μαθητής στα σχολεία της Ελληνικής Παιδείας. Πριν από την είσοδό μου στη Νομική Σχολή Αθηνών είχα την τιμή να καθίσω στα έδρανα της Βουλής των Εφήβων.  Στη συνέχεια, φοίτησα ως μεταπτυχιακός φοιτητής King’s College London (LL.M. in International Business Law). Τη χρονιά 2008 – 2009 παρακολούθησα το μακροχρόνιο σεμινάριο κατάρτισης στελεχών στο Φορολογικό Δίκαιο στο ΚΕΚ του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Με δεδομένο ότι ο καθένας από εμάς αποτελεί κομμάτι μιας εναργούς κοινωνίας συμμετέχω σε διάφορες συλλογικές προσπάθειες κι επαγγελματικές ενώσεις. Ειδικότερα, είμαι Πρόεδρος του Συλλόγου των Αποφοίτων των σχολείων “Η Ελληνική Παιδεία” και Πρόεδρος του Ελληνικού Συλλόγου Αποφοίτων του King’s College London, ενώ έχω διατελέσει Ταμίας στο Σύλλογο των Απανταχού εκ Καρδίτσης Καταγομένων, Αντιπρόεδρος και Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας Θεσσαλικών Σωματείων Αττικής “Η Πανθεσσαλική Στέγη” και Μέλος της Εξελεγκτικής Επιτροπής της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Θεσσαλικών Ομοσπονδιών και Συλλόγων “Ασκληπιός”. Επίσης, είμαι μέλος της Διεθνούς Ένωσης Νέων για τη Διαιτησία (YIAG), του Ελληνο-Αμερικάνικου Επιμελητηρίου, Ελληνο-Γερμανικού και του Ελληνο-Βρετανικού Επιμελητηρίου.

Επιπλέον, αρθρογραφώ τακτικά στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο για ζητήματα νομικά και οικονομικά. Άρθρα μου έχουν δημοσιευτεί μεταξύ άλλων σε: Επιθεώρηση Ευρωπαϊκού Δικαίου Ανταγωνισμού (ECLR), Οικονομική Καθημερινή, Το Βήμα, Οικονομική Επιθεώρηση, Η Ναυτεμπορική, Ασφαλιστικό ΝΑΙ, Zougla.gr, Capital.gr, Economia.gr, Nextdeal.gr.

Advertisement