Ευχαριστώ για την επίσκεψη…

Αγαπητέ/η φίλε/η,

Σε ευχαριστώ για την επίσκεψη στην προσωπική μου ιστοσελίδα…

Μέσα από τις σελίδες, το υλικό αλλά και τους εξωτερικούς συνδέσμους αυτού του ιστότοπου σου δίνεται η δυνατότητα να μάθεις τις σκέψεις και τις δραστηριότητες μου…

Βασικός άξονας ζωής για μένα αποτελεί η σκέψη ότι ο καθένας από εμάς αποτελεί κομμάτι μιας εναργούς κοινωνίας. Με αυτό το δεδομένο, συνετό είναι να ενεργεί μέσα σε αυτή τη κοινωνία για να προάγει και να προάγεται. Οι άνθρωποι οι οποίοι δεν μετέχουν σε αυτή την κοινωνία είτε επειδή δεν έχουν τη διάθεση είτε επειδή έχουν μία ελιτίστικη αντίληψη για τη ζωή κρίνω ότι εν τέλει εμποδίζουν την ανάπτυξη του κοινωνικού συνόλου. Οι συλλογικές δραστηριότητες από τη μορφή ενός σωματείου, μίας συνδικαλιστικής παρουσίας ή έστω μιας επιμορφωτικής δραστηριότητας πιστεύω ότι συμβάλλουν στην κοινωνική συνοχή μέσα από το διάλογο αλλά και τη συνεργασία.

Με αυτές τις λίγες σκέψεις σε καλωσορίζω εδώ σε αυτόν τον ιστοχώρο. Θα ήθελα να περιηγηθείς στις σελίδες του κι αν έχεις ιδέες, προτάσεις ή έστω σκέψεις να τις μοιραστείς μαζί μου.

Με εκτίμηση,

Επαμεινώνδας (Νώντας) Στυλόπουλος

Advertisement

About Επαμεινώνδας (Νώντας) Στυλόπουλος

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα. Ο πατέρας μου κατάγεται από το Νομό Καρδίτσας (Παλαμάς) και η μητέρα μου το Νόμο Εύβοιας (Ψαχνά). Τα σχολικά μου χρόνια υπήρξα μαθητής στα σχολεία της Ελληνικής Παιδείας. Πριν από την είσοδό μου στη Νομική Σχολή Αθηνών είχα την τιμή να καθίσω στα έδρανα της Βουλής των Εφήβων. Στη συνέχεια, φοίτησα ως μεταπτυχιακός φοιτητής King’s College London (LL.M. in International Business Law). Τη χρονιά 2008 – 2009 παρακολούθησα το μακροχρόνιο σεμινάριο κατάρτισης στελεχών στο Φορολογικό Δίκαιο στο ΚΕΚ του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Με δεδομένο ότι ο καθένας από εμάς αποτελεί κομμάτι μιας εναργούς κοινωνίας συμμετέχω σε διάφορες συλλογικές προσπάθειες κι επαγγελματικές ενώσεις. Ειδικότερα, είμαι Πρόεδρος του Συλλόγου των Αποφοίτων των σχολείων “Η Ελληνική Παιδεία”, Αντιπρόεδρος του Ελληνικού Συλλόγου Αποφοίτων του King’s College London και πρώην Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας Θεσσαλικών Σωματείων Αττικής “Η Πανθεσσαλική Στέγη”, ενώ έχω διατελέσει Ταμίας στο Σύλλογο των Απανταχού εκ Καρδίτσης Καταγομένων. Επίσης, είμαι μέλος της Ελληνικής Πρωτοβουλίας για τη Διαιτησία, της Διεθνούς Ένωσης Νέων για τη Διαιτησία (YIAG), του Ελληνο-Αμερικάνικου Επιμελητηρίου και του Ελληνο-Βρετανικού Επιμελητηρίου. Επιπλέον, αρθρογραφώ τακτικά στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο για ζητήματα νομικά και οικονομικά. Άρθρα μου έχουν δημοσιευτεί μεταξύ άλλων σε: Επιθεώρηση Ευρωπαϊκού Δικαίου Ανταγωνισμού (ECLR), Οικονομική Καθημερινή, Το Βήμα, Οικονομική Επιθεώρηση, Η Ναυτεμπορική, Ασφαλιστικό ΝΑΙ, Zougla.gr, Capital.gr, Economia.gr, Nextdeal.gr.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s